Když je na trhu mnoho výrobců, chcete mít záruku, že máte v lednici výrobky spolehlivého výrobce. Kanál 24 nabízí využít tip Ukr.media a zkontrolovat kvalitu zakoupené zakysané smetany.
Je lepší než „ta samotná“ čokoláda: jak snadno připravit dubajský dort
Jak zkontrolovat kvalitu zakysané smetany
Nepoctiví výrobci používají mnoho triků, aby svým výrobkům dodali patřičný vzhled. Zkušené hostesky však přesto ošálit nedokážou.
Výrobky by měly být kvalitní / Foto: Freepik
Kvalitu zakysané smetany můžete zkontrolovat pomocí obyčejného zrcátka. Naneste výrobek na sklo: měl by tvořit rovnoměrnou vrstvu. Pokud se objeví šmouhy, je lepší koupit zakysanou smetanu od jiného výrobce.
Další spolehlivou metodou je horká voda. Ponořte lžíci zakysané smetany do vroucí vody: dobrá zakysaná smetana se dokonale rozpustí, zatímco špatná se usadí na dně.
Zahřeje vás a dodá vám náladu: recept na svařené víno od Jaroslawského.