Stačí kousek skla: jak během vteřiny zkontrolovat kvalitu zakysané smetany

Když je na trhu mnoho výrobců, chcete mít záruku, že máte v lednici výrobky spolehlivého výrobce. Kanál 24 nabízí využít tip Ukr.media a zkontrolovat kvalitu zakoupené zakysané smetany.

Je lepší než „ta samotná“ čokoláda: jak snadno připravit dubajský dort

Jak zkontrolovat kvalitu zakysané smetany

Nepoctiví výrobci používají mnoho triků, aby svým výrobkům dodali patřičný vzhled. Zkušené hostesky však přesto ošálit nedokážou.

Výrobky by měly být kvalitní / Foto: Freepik

Kvalitu zakysané smetany můžete zkontrolovat pomocí obyčejného zrcátka. Naneste výrobek na sklo: měl by tvořit rovnoměrnou vrstvu. Pokud se objeví šmouhy, je lepší koupit zakysanou smetanu od jiného výrobce.

Další spolehlivou metodou je horká voda. Ponořte lžíci zakysané smetany do vroucí vody: dobrá zakysaná smetana se dokonale rozpustí, zatímco špatná se usadí na dně.

Zahřeje vás a dodá vám náladu: recept na svařené víno od Jaroslawského.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Příběhy, tipy a nápady na blogu Kinderschule.cz

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: